Oferta educațională militară, prezentată liceenilor din Odobești, Panciu și Vidra

0
1232
În data de 12.04.2022, personalul Biroului informare-recrutare, din cadrul Centrului militar zonal Vrancea ,,REGELE CAROL I”, a desfășurat în cadrul instituțiilor de învățământ liceal din localitățile Odobești, Vidra și Panciu activități de promovare și prezentare a ofertei educaționale militare. Acțiunile de promovare au fost orientate special către prezentarea avantajelor alegerii unei cariere militare și de trecere în revistă a principalelor repere temporale privind înscrierea pentru anul de învățământ 2022-2023, în cadrul instituțiilor de învățământ militar superior, postliceal și nu în ultimul rând pentru cel de formare a categoriei soldat/gradat profesionist, ce va începe în data de 02.05.2022.
Pe timpul desfășurării acestor activități au fost distribuite pliante, broșuri, fly-ere, reviste CARIERA MILITARĂ și materiale printate suport, care să-i sprijine pe cei ce doresc un viitor în haină militară, în alegerea celui mai potrivit curs în funcție de aspirațiile și gradul de pregătire educațională a fiecăruia.
Pentru informații suplimentare, cei interesați sunt rugați sa contacteze reprezentanții Biroului informare-recrutare, care iși desfășoară activitatea în sediul Cercul Militar (Casa Armatei) situat în Focșani, strada Cezar Bolliac nr. 5-7 sau apelând numărul de telefon: 0237.216.227. (Centrul Militar Zonal ”Regele Carol I” Vrancea)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentProiectul educațional „Pași spre Lumina lui Hristos”, în Protoieria Panciu
Articolul următorVot în Camera Deputaților: Salariul de bază minim brut în domeniul agricol va fi de minimum 3.000 lei lunar