Ofertă bogată pentru petrecerea Zilei Femeii, la restaurantele din Vrancea

0
456

Restaurantele din Focșani dar și din localitățile apropiate se întrec în oferte pentru petrecerea de 8 martie. Ofertele cuprind meniuri diversificate, muzică, surprize și bună dispoziție. Localurile care organizează astfel de seri speciale și-au prezentat ofertele, în general, pe Facebook, cu câteva săptămâni înainte. La Laguna se anunță o petrecere de zile mari, cu Ion Suruceanu, Valy Stoleru Band, Taraful Cazanoi și o trupă de cabaret. Green Garden din Odobești așteaptă invitații cu formația ”casei” – Aroma Live Band. În schimb, la Ciuleandra, pe Strada Simion Bărnuțiu, atmosfera va fi întreținută de un dj profesionist.

Paradisul Pescarilor din Domnești își așteaptă clienții atât într-un decor deosebit cât și cu mâncăruri alese. O formație va întreține atmosfera cu muzică live. Și restaurantul Casa Veche din Focșani are porțile deschise de 8 martie. Formația Symbol din Focșani va asigura buna dispoziție. La pensiunea Cerdac Cotești, pe E85, atmosfera de 8 martie va fi asigurată de un dj profesionist – Dj Tataee.

La Hanul lui Ureche (Vingex – Urechești) se anunță, de 8 martie, o seară plină de distracție și voie bună, alături de formația Dinamic. Casa Andon, de pe Strada Tăbăcari din Focșani, așteaptă clienții împreună cu Vali Band Panciu. La Popasul dintre Vii, de pe E85 (Bachus), muzica live este asigurată de Nunta Vrânceană Band.

De Ziua Femeii, se mai poate petrece, în Focșani, la restaurantul Perla Neagră (ex-La Vasilică), cu formația Royal, precum și la Sir Alexander Pub, cu trupa Bonton Band. De asemenea, restaurantul Romeo își așteaptă clienții pe 9 martie, cu Valy Music Band.

Sâmbătă, 9 martie, se mai organizează petreceri speciale și în afara Focșaniului. La restaurantul Hora Miresei, din comuna Vânători, va cânta cunoscuta formație focșăneană Meteorit Band. Popasul Dumbrăvița, din comuna Răstoaca, își așteaptă clienții cu Diaton Group&Simona Măgureanu, precum și cu îndrăgita cântăreață de muzică populară Viorica Macovei. Iar Casa Budișteanu din comuna Golești a pregătit o seară specială, cu Ruslan Lazarin în rol principal.