Noul ministru al Mediului depune astăzi jurământul

0
286

Potrivit Administrației Prezidențiale, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, astăzi, două decrete care vizează Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

– Decret prin care se ia act de demisia domnului Costel Alexe, ministrul mediului, apelor și pădurilor, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

– Decret prin care se numește în funcția de membru al Guvernului domnul Mircea Fechet, ministrul mediului, apelor și pădurilor.

Costel Alexe a renunțat la funcția de ministru după de a câștigat alegerile locale din 27 septembrie. El este noul președinte al Consiliului Județean Iași. Costel Alexe s-a născut în municipiul Adjud, dar s-a stabilit la Iași odată cu terminarea studiilor universitare, devenind și președintele PNL Iași. Mircea Fechet a ocupat, până acum, postul de secretar de stat în MMAP. Mircea Fechet are 40 de ani, este din județul Bacău și va candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie, fiind pe prima poziție pe lista de candidați PNL Bacău pentru Camera Deputaților.