Nănești, cea mai mare rată de infectare COVID-19 din județ: 3,58. Țifești, Soveja și Ciorăști au peste 1,5 la 1.000 de locuitori

0
203
Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării cu COVID-19 în județ, valabile pentru ziua de 21 februarie 2021. Rata de infectare pentru Vrancea are valoarea de 0,44‰, în creștere. În cele două municipii ale județului, valorile ratei de infectare sunt: Focșani – 0,43 în creștere, Adjud – 0,25 în scădere.
Localități cu rate de infectare peste 1‰: Nănești – 3,58 în creștere, Câmpineanca – 1,37 în stagnare, Ciorăști – 1,79 în stagnare, Garoafa – 1,44 în stagnare, Ploscuțeni – 1,24 în stagnare, Soveja – 1,90 în stagnare, Țifești – 1,98 în creștere.
Localitățile cu rate de infectare 0: Bârsești, Bălești, Bolotești, Broșteni, Cârligele, Chiojdeni, Corbița, Dumbrăveni, Fitionești, Gologanu, Gura Caliței, Jitia, Milcovul, Movilița, Năruja, Negrilești, Nereju, Nistorești, Obrejița, Paltin, Păulești, Păunești, Poiana Cristei, Popești, Reghiu, Sl. Ciorăști, Urechești, Valea Sării, Vârteșcoiu, Vintileasca.
DSP Vrancea recomandă în continuare cetățenilor să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse, în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. (DSP Vrancea)