Misăilă resuscitează trupa „La Bouche” pentru revelionul de peste 200.000 de euro

0

Autoritățile locale au demarat procedurile pentru achiziția spectacolului de revelion 2017-2018. În fapt, procedura este o formalitate, pentru că în Vrancea nu există alți câștigători decât cei agreați. Și anul acesta, sarcina găsirii unei firme de servicii muzicale și de divertisment a fost dată Teatrului Municipal Mr. Gh. Pastia, care are un buget de 970.000 de lei, fără TVA, pentru artiști și ceea ce presupune un astfel de eveniment. Practic, sunt mai mulți bani decât se știa până acum, știut fiind faptul că în urmă cu două luni Primăria a alocat 750.000 de lei în contul Teatrului.

Conform caietului de sarcini, spectacolul ar urma să aibă loc în intervalul orar 19.00 – 01.00, capul de afiș fiind recitalul formației La Bouche, care a avut o perioadă de glorie la mijlocul anilor ’90. Solista trupei, Melanie Thornton, a murit într-un accident de avion în anul 2001. Vor mai susține recitaluri Matilda Pascal Cojocărița, Ruby, Hora, BUG Mafia, Cătălin Crișan, Capella, Datina, Shift, Trouble Dance Academy.

Prezentatori vor fi Iuliana Tudor și nelipsitul Octavian Ursulescu.

„Evenimentul va fi unul de anvergură având în vedere importanța pe care o acordăm momentului trecerii dintre ani pentru cetățenii municipiului Focșani. Este un proiect cultural de tradiție pe care dorim să-l realizăm intr-un mod cât mai atractiv, ireproșabil din punct de vedere vizual și auditiv”, anunță Teatrul Municipal Mr. Gh. Pastia, organizatorul spectacolului.