Ministerul Lucrărilor Publice a mai virat peste 6 milioane de lei în contul investițiilor derulate în Vrancea, prin PNDL

0
1259
Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a anunțat că a mai alocat o tranșă de bani către unitățile administrativ-teritoriale pentru decontarea facturilor investițiilor derulate prin PNDL. Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei a semnat astăzi documentele pentru plata a peste 608 milioane de lei, reprezentând solicitările depuse de unităţi administrativ-teritoriale, în perioada 22-29 noiembrie 2019, pentru decontarea bunurilor/serviciilor/lucrărilor executate pentru 1.032 de obiective de investiţii, finanţate prin cele două etape ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală. „După cum am spus în nenumărate rânduri, PNDL continuă, nu închidem șantierele și continuăm achitarea facturilor pentru lucrările executate în conformitate cu clauzele contractuale. Însă nu vom plăti lucrări de mântuială și neregulile vor fi transmise organelor de cercetare abilitate. Vreau calitate, nu risipă de bani publici!”, a declarat ministrul Ion Ștefan.
Din Vrancea, în acest nou lot, vor primi fonduri 17 localități (unele cu câte două sau chiar 3 facturi transmise în perioada menționată): Adjud, Biliești, Bolotești, Vulturu, Milcovul, Ruginești, Măicănești, Soveja, Cotești, Dumitrești, Golești, Gura Caliței, Homocea, Mera, Nereju, Slobozia Bradului și Vizantea-Livezi. Valoarea totală a facturilor decontate pentru Vrancea, de această dată, este de 6,3 milioane de lei.