Miercuri, zi fără gaze naturale în Focșani, Odobești, Panciu, Golești, Cotești, Petrești, Câmpineanca, Străoane

0
897
Companiile de distribuție a gazelor naturale au anunțat întreruperea furnizării gazelor către abonați în ziua de 25 august. În această zi, Transgaz execută lucrări de mentenanță și reparații la rețeaua națională și de aceea este necesară întreruperea furnizării gazelor naturale. Alimentarea se va relua, treptat, de miercuri seară, cu prioritate pentru instituțiile sociale, precum spitale, creșe, grădinițe, unități medico-sociale, autorități publice etc.
”În vederea facilitării execuției lucrării de remediere a defectului înregistrat la Stația de Reglare Măsurare Predare SRMP a transportatorului Transgaz, din localitatea Focșanicompania Distrigaz Sud Rețele este nevoită să oprească furnizarea gazelor naturale ce alimentează municipiul Focșani și localitățile adiacente: Petrești, Golești și Cotești.
Pentru realizarea acestei lucrări, în perioada 25 26 august 2021, este necesară sistarea gazului natural pentru un număr de cca. 29.385 de consumatori casnici și noncasnici aflați în zona menționată mai sus. Reluarea furnizării gazului natural va începe din seara zilei de 25 august 2021 pentru consumatorii care desfăşoară activităţi de prestare servicii esențiale, cum ar fi spitale, creșe, grădinițe, case de pensionari, autorități, unii operatori economici etc. și va continua a doua zi dimineață cu ceilalți consumatori, cu finalizare până la ora 21:00.”, a transmis Distrigaz Sud Rețele.
”În zilele de 25.08.2021–26.08.2021, din cauza unor lucrări de mentenanță efectuate de către TRANSGAZ, echipele de intervenție ale Companiei GAZMIR Iași vor fi nevoite să sisteze alimentarea cu gaze naturale în orașul Odobești și satul aparținător Unirea, comuna Câmpineanca, orașul Panciu și satele Crucea de Jos, Crucea de Sus, Dumbrava, Neicu și Satu Nou aparținătoare orașului Panciu și comuna Străoane, jud. Vrancea. Echipele GAZMIR Iași remediază defectul produs de aceasta avarie și urmează procedura de punere în funcțiune a imobilelor afectate, acolo unde

consumatorii sunt găsiți la adresa de consum. Echipele de intervenție ale GAZMIR Iași sunt prezente pe rutele afectate, astfel, vă rugăm ca în data de 25.08.2021, în intervalul orar 17:30 -19:30 și în data de 26.08.2021, în intervalul orar 08:00 -19:30 să fiți prezenți la adresa de consum pentru a va putea relua alimentarea cu gaze naturale. Procedura de punere în funcțiune continua pentru consumatorii care nu au fost găsiți la adresa de consum. Estimăm că în data de 26.08.2021, ora 20:00, toți consumatorii afectați să fie repuși în funcțiune.”, a transmis și Gazmir Iași.