Medici ai Spitalului Municipal Adjud și viceprimarul municipiului au fost testați de către DSP Vrancea după ce au intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19

0
1349

Ieri, 27 martie, în jurul orei 16:00, ca urmare a demersurilor întreprinse de către administrația adjudeană, au fost testate pentru COVID -19 toate persoanele care au participat la ședința Comitetului pentru Situații de Urgență constituit la nivelul Spitalului municipal Adjud din data de 23 martie, inclusiv viceprimarul municipiului, Leonardo-Claudiu Cristea.

Reamintim faptul că la ședință a participat și un cadru medical care își desfășoară activitatea și la Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Popescu” din Focșani și care, ulterior ședinței,  a fost diagnosticat pozitiv pentru COVID-19. Totodată, conducerea spitalului municipal Adjud a luat măsura dezinfectării întregii unități, pacienții fiind externați sau transferați la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” – Focșani. Testele pentru COVID-19 au fost efectuate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Vrancea. Revenim cu amănunte imediat ce vom primi răspunsul acestora. (Primăria Adjud)