Mașina unor ucraineni s-a defectat pe DN 2D. Aceștia au fost ajutați de localnici și polițiști

0
907

Șapte cetățeni ucraineni, dintre care 4 copii, care voiau să ajungă în Italia au fost ajutați de polițiștii Secției 3 Vidra, după ce unul dintre autoturisme s-a defectat.

Intervenția mai puțin obișnuită a fost anunțată prin SNUAU 112 la ora 20.40. Conform apelului, pe DN 2 D, în zona satului Colacu, două autoturisme în care erau mai multe persoane, printre care și copii cu vârste între 6 și 13 ani, erau staționate, conducătorul unuia dintre acestea încercând să remedieze o defecțiune care nu le-a mai permis să-și continue drumul. Cele două familii se deplasau pe DN 2 D, cu destinația Italia, când unul dintre autoturisme s-a defectat pe raza comunei Valea Sării.

Polițiștii din Vidra au fost alertați să intervină de către un bărbat din localitate care s-a oferit să le ofere cetățenilor ucraineni curtea sa pentru a lăsa autoturismul în siguranță. Mașina a fost lăsată în grija celui care a apelat 112 iar unul dintre colegii noștri a identificat un mecanic din zonă care le va da o mână de ajutor. Până la remedierea defecțiunii, persoanele au fost cazate la o pensiune din apropiere.

Aceștia le-au mulțumit polițiștilor dar și celor care le-au sărit în ajutor imediat după ce nu și-au mai putut continua deplasarea. În contextul situației dificile în care se află cei care fug în căutarea unui adăpost pentru a se afla în siguranţă, nu vom ezita să întindem o mână de ajutor semenilor noștri. (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentULTIMA ORĂ Fotbal: victorie pentru focșăneni cu vecinii din Rm. Sărat
Articolul următorMilitar tâlhărit în postul de pază/ Agresorul i-a furat un pistol mitralieră și muniție