Liviu Bostan, prim-vicepreședinte la PNL Vrancea în locul lui Mihai Copaci

0
833
Conducerea PNL Vrancea s-a repliat după arestarea preventivă a prim-vicepreședintelui Mihai Copaci într-un dosar de luare de mită. După anunțul oficial al DNA privind fapta pentru care acesta este cercetat și arestat, PNL Vrancea a emis, ieri seară, un comunicat sec în care ”se delimitează de acțiunile domnului Mihai Copaci, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate Vrancea, ce au condus la reținerea  acestuia de către Direcția Națională Anticorupție. De altfel, Mihai Copaci este suspendat din toate funcțiile deținute în cadrul partidului până la soluționarea  anchetei”. Astăzi, reuniți de urgență, liderii PNL Vrancea au hotărât să-l desemneze pe consilierul județean Liviu Bostan în funcția de prim-vicepreședinte al organizației. Acesta va fi prezentat în mod oficial în cursul zilei de joi, 3 martie, atunci când va avea loc și prima ședință a Consiliului Județean Executiv al PNL Vrancea în noua formulă.
Liviu Bostan este profesor de matematică la bază și lucrează în domeniul asigurărilor. El activează de mulți ani în viața politică, la început ca membru PNȚCD. A fost viceprimar al municipiului Focșani, în perioada 1998-2000. După anul 2000 s-a înscris în PD/PDL și a devenit membru PNL în urma fuziunii PNL-PDL. Liviu Bostan este fratele lui Marius Bostan, ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentBoxele blocurilor din Adjud, atracţie pentru hoţi
Articolul următorVidra: Doi bărbaţi au fost prinşi în Dealul Porcului cu lemne nemarcate