Boxele blocurilor din Adjud, atracţie pentru hoţi

0
74

Doi minori din Adjud, în vârstă de 16 ani, au fost prinși de un jandarm luni seara în timp ce încercau să fure bunuri din boxele locatarilor dintr-un bloc de locuinţe din municipiul de pe Trotuș.
Ei au fost depistați în momentul în care încercau să distrugă lacătele la boxele amenajate în podul unui bloc de pe strada Libertăţii. Cel care i-a surprins este un jandarm din cadrul Detaşamentului 4 Jandarmi Adjud, aflat în timpul liber.
„Tinerii în vârstă de 16 ani nu locuiau în blocul respectiv şi au recunoscut că aveau intenţia de a sustrage bunurile aflate în boxele respective pentru a le valorifica. Tinerilor în cauză le-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt faptă prevăzută şi sancţionată de art. 32 din Codul Penal. Documentele au fost predate Poliţiei Municipiului Adjud pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat de presă al Compartimentului Informare, relaţii publice şi cu publicul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea.