Liderii USR strâng semnături, pe stradă, pentru campania ”Fără penali în funcții publice”. Poliția Locală, vigilentă, e la datorie

0
215

Deputații USR Claudiu Năsui și Cosette Chichirău au venit la Focșani pentru a aduna semnături în favoarea campaniei ”Fără penali în funcții publice”. Cei doi deputați au mers prin Focșani, principalul punct de întâlnire cu vrâncenii fiind Piața Unirii. Parlamentarii USR au strâns semnături și au stat de vorbă cu oamenii despre problemele cu care se confruntă cel mai des, solicitându-le propuneri pentru a le aduce în dezbatere parlamentară.                                      În același timp, liderii USR Vrancea s-au aflat și în celelalte orașe din județ pentru a strânge semnături. Printre cei care au semnat pentru campania ”Fără penali în funcții publice” se numără și consilierul local UNPR Focșani, Costel Bârsan.

Membrii USR au fost ”vizitați” și de doi polițiști locali. Aceștia i-au luat la întrebări pe cei care strângeau semnături și care își puseseră o măsuță în Piața Unirii. Polițiștii locali le-au spus useriștilor că au trecut ”întâmplător” prin zonă și le-au cerut să strângă măsuța. Nu au vrut să semneze petiția și, după ce voluntarii USR au strâns măsuța pliantă, polițiștii locali au plecat.

În cursul zilei de astăzi, membrii USR Vrancea se află, din nou, pe stradă:

Focșani – Piața Unirii / Piața Moldovei: orele 09.00-14.00;
Adjud – parcarea Eden: orele 09.00-13.00;
Mărășești – zona centrală: orele: 17.00-20.00;
Panciu – zona centrală: orele: 09.00-13.00.