Liberalii vrânceni încep campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Ionannis la alegerile prezidențiale

0
303

PNL va începe sâmbătă, 10 august, la nivel național, campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis, președintele în funcție al României, la alegerile prezidențiale. Această dată nu a fost aleasă întâmplător, ci este o zi simbolică pentru țara noastră, după ce anul trecut, pe 10 august, mii de oameni au fost bătuți și gazați de jandarmi la mitingul Diasporei.

„Este o campanie de strângere de semnături care se bazează pe activitatea membrilor de partid și urez tuturor celor care vor fi implicați, de la simpli membri până la structuri de conducere, să dea dovadă de implicare în așa fel încât să obținem peste două milioane de semnături pentru candidatul pe care îl avem, cel mai serios din acest moment din viața politică, Klaus Iohannis”, a declarat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

În ce privește mitingul diasporei, anunțat pentru sâmbătă la București, liderii liberali spun că îl susțin și îndeamnă oamenii să fie pașnici.

Tot în cadrul conferinței de presă, Cătălin Toma a tras un semnal de alarmă cu privire la blocajul fondurilor europene din cauza Ordonanței 114, care modifică prețul manoperei la lucrări, din cauza creșterii salariului minim în construcții.

„În momentul acesta, toate prețurile au crescut și sunt situații peste tot unde constructorul trebuie să vină cu bani de acasă pentru asfaltarea unui drum. Văd că nimeni nu zice nimic  din administrația locală. Ar fi bine să-i ceară lui Teodorovici să facă o hotărâre de guvern astfel încât să reglementeze acest lucru, pentru că proiectele europene sunt pe niște termene care nu pot fi prelungite la infinit”. a mai spus Cătălin Toma.