Drumurile, pe lista de investiţii la Jitia

0
600

Autoritățile locale din Jitia încearcă să rezolve problema investiţiilor prin accesarea de programe de dezvoltare pentru că bugetul comunei este foarte mic. Suprafața mare a comunei de pe Valea Rîmnicului şi satele răspândite pe dealuri impun ca investițiile în infrastructură să fie cele mai importante și mai costisitoare.
jitia primarPentru acest an, Primăria Jitia are la dispoziție un buget de circa 2 milioane de lei. Din acești bani, autoritățile speră să finalizeze alimentarea cu apă a satului Cerbu, investiție de care vor beneficia 300 de locuitori. ”Pentru drumurile din comună avem proiecte depuse la PNDR. Avem în vedere modernizarea și asfaltarea a două drumuri comunale, DC177-Măgura și DC179-Dealu Sării, pe o lungime totală de 4,7 km. Această investiție se ridică la suma de 5,4 milioane de lei. Am vrea ca să reparăm și să încheiem și investițiile la școli, poate prin PNDL”, ne-a declarat primarul comunei Jitia, Gheorghiță Ion.
O mare problemă pentru locuitorii din Jitia dar și pentru cei care merg la mănăstirile de pe Valea Rîmnicului o reprezintă starea drumului național 2N. La ambele intrări în comună, atât dinspre Chiojdeni cât și dinspre Vintileasca, terasamentul drumului se surpă în dese rânduri, mai ales când plouă torențial sau când se topește zăpada.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentCum îl lingușește preotul de la Catedrală pe Oprișan. Ce slogan de campanie i-a găsit acesta
Articolul următorLocuri de muncă în spațiul european