Klaus Iohannis: ”Asaltul PSD asupra justiției trebuie să primească un răspuns din partea poporului român – un referendum”

0
435

Președintele României a susținut, în această seară, o scurtă declarație de presă după consultările cu o parte din partidele parlamentare pe tema referendumului pe justiție din 26 mai. Au participat reprezentanții PNL, PMP, UDMR, grupul minorităților naționale. Printre altele, Klaus Iohannis a declarat:

”Toți participanții la consultări s-au declarat îngrijorați de evoluțiile din zona justiției. Le-am spus că acest asalt al PSD-ului asupra justiției, de mai bine de doi ani, trebuie să primească un răspuns din partea poporului român, iar acest răspuns este un referendum. Toți participanții au îmbrățișat ideea organizării unui referendum, au fost cu toții de acord că oamenii trebuie încurajați să participe la referendum. Toți cei care au participat la discuții își doresc, ca și mine, un referendum. Indiferent de opțiunile politice ale unui român, cred că toți își doresc o justiție independentă, dreaptă, scoasă de sub influența politicului. (…) Imediat după răspunsul Parlamentului voi formula întrebările pentru referendum”.

În cursul zilei de mâine sunt programați reprezentanții partidelor din coaliția guvernamentală. PSD va participa, dar fără Liviu Dragnea. În schimb ALDE nu va participa cu niciun lider la discuțiile cu președintele Iohannis.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentParlamentarii PNL de Vrancea anunță o nouă victorie a opoziției, în defavoarea lui Liviu Dragnea
Articolul următorUSR Vrancea: ”Oamenii trebuie să se manifeste la vot, în ong-uri și să se implice”