IPJ Vrancea: controale și amenzi, zi de zi, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19

0
185

În ultimele 24 de ore, poliţiştii vrânceni, împreună cu jandarmi şi polițiști locali, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. În cadrul acţiunilor, polițiștii vrânceni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 154 de societăți comerciale, peste 404 de locaţii de interes și 16 de mijloace de transport. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 153 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 27.000 lei.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice. Recomandăm cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19. Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ. (IPJ Vrancea)

loading...