Ionel Budeanu și echipa PNL, soluția pentru dezvoltarea comunei Andreiașu de Jos

0
92

Ionel Budeanu este candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Andreiașu de Jos. Ionel Budeanu are o bogată experiență administrativă, fiind primarul comunei timp de 4 mandate. Perioada 2016-2020 a fost una dezstruoasă pentru comuna Andreiașu de Jos, din cauza primarului PSD. Iată de ce comuna are nevoie de un profesionist, de un om dedicat comunității, iar liberalul Ionel Budeanu este omul potrivit. ”Într-o comunitate este mereu ceva de realizat, iar eu îmi propun să continui politica din cele patru mandate, adică să realizez proiectele de care au nevoie locuitorii comunei”, a declarat Ionel Budeanu.

În perioada în care a fost primar, comuna a cunoscut transformări importante: au fost asfaltate drumul comunal 114, mai multe ulițe și s-a lucrat pentru buna circulație pe drumurile din comună; a fost realizată alimentarea cu apă a satelor Andreiașu de Jos, Răchitașu, Arșița și Andreiașu de Sus, care a fost funcțională până în anul 2017; s-a investit mult în învățământ, cum ar fi dotarea tuturor unităților de învățământ cu centrale termice. ”În perioada în care am fost primar, am reușit achiziționarea unui buldoexcavator cu fonduri europene, care a fost folosit de actualul primar pentru propriile interese, fiind reparat pe banii contribuabililor comunei Andreiașu”, a precizat Ionel Budeanu.

Acum, pentru alegerile locale din 27 septembrie, candidatul PNL la funcția de primar al comunei vine în fața alegătorilor cu mai multe proiecte necesare pentru cetățeni. Unul dintre acestea este construcția de centrale eoliene cu fonduri europene prin care comuna să beneficieze de energie electrică mai ieftină. Comuna are nevoie și de o școală nouă la Andreiașu de Jos, dotată la standarde europene. Ulițele din comună trebuie asfaltate, iar Ionel Budeanu vrea să atragă fonduri europene pentru acest proiect. Construirea unui pod din beton peste râul Milcov, instalarea de fibră optică în toate satele, în principal în beneficiul elevilor, transportul elevilor la școală sunt alte proiecte pe care le propune Ionel Budeanu. Candidatul PNL la funcția de primar spune că este nevoie de înlocuirea urgentă a centralei termice de la școala din Andreiașu de Jos, unde încălzirea se face cu sobe. ”Comuna Andreiașu de Jos trebuie să revină la o administrație liberală performantă, pentru că ultimii ani au însemnat un dezastru pentru localitate. Știu ce am de făcut, am alături o echipă formată din oameni foarte buni și sunt încredințat că toate proiectele mele pot deveni realitate, mai ales cu liberalul Cătălin Toma în funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea”, a declarat Ionel Budeanu.

Material realizat de SC King News 24 SRL Focșani, la comanda PNL Vrancea, cod mandatar financiar 21200012