Ion Ștefan, noul primar al Focșaniului?

0
152

UPDATE ora 22.00: Ion Ștefan-PNL,  a anunțat că este noul primar al Focșaniului, cu 45,6% din voturi, Cristi Misăilă-PSD, cu 35,4%, Marius Iorga-UNPR, cu 6,5%. Ștefan a zis că marja de eroare nu poate fi mai mare de 2%.

Candidatul PNL a oferit rezultate și pentru consiliul local, după cum urmează: PNL-42,5%, PSD-35,3% și UNPR-5,6%. La Consiliul Județean, rezultatele din Focșani arată în felul următor, conform cercetării sociologice: PNL-45,1, PSD-35,1 și UNPR-6%.

Pentru prima dată, o agenție de sondare a opiniei publice a efectuat un sondaj gen exit-poll în municipiul Focșani. La comanda PNL, acest sondaj a fost realizat de BCS. În ciuda șicanelor reprezentanților PSD și ale președinților BEJ, BEM și ai birourilor secțiilor de votare, operatorii BCS, institut acreditat de Biroul Electoral Central, au reușit să realizeze sondajul la ieșirea de la urne. Primele estimări parțiale, de la ora 19.00, îl indică pe Ion Ștefan, candidatul PNL, drept câștigător al competiției pentru postul de primar al municipiului Focșani. Vom reveni cu alte detalii despre rezultatele sondajului și ale alegerilor din celelalte localități ale județului.