Ion Ștefan, deputat PNL, despre administrațiile neputincioase de stânga: „Îmi doresc ca partidele de dreapta să susțină un candidat comun și la Focșani”

0
421

Între administrațiile păguboase ale PSD de la București și Focșani nu sunt mari diferențe. O arată clar modul în care se prezintă cele două orașe. După cum te întâmpină Focșaniul în centrul istoric, cu paviment spart și lucrări permanente, niciodată finalizate, care înghit bani mulți de la bugetul local și care nu repară imaginea de cârpeală, tot așa arată și centrul Bucureștiului, în zona Unirii-Hanul lui Manuc. Aceeași carte de vizită, semn că neputința este similară, cu un singur numitor comun – administrație de stânga. Îmi doresc ca partidele de dreapta, după cum au găsit înțelepciunea de a susține un candidat comun la București, în persoana lui Nicușor Dan, să o găsească și la Focșani.
Municipiul de pe Milcov are nevoie de o altă viziune politică, de un alt mod de a administra orașul și necesită investiții importante în folosul urbei. Focșaniul are nevoie de o stopare a risipei banului public și de o cheltuire oneroasă a fondurilor. De aici ar trebui să plece orice discuție, cât vom mai îngădui ca banii noștri să fie tocați, la nesfârșit, pe cârpeli.(Ion Ștefan, deputat PNL Vrancea)