ÎNSCRIERI PENTRU BURSELE EUROPENE: JURNALIȘTI ÎN DIALOG – EDIȚIA 2018

0
179

ÎNSCRIERI PENTRU BURSELE EUROPENE: JURNALIȘTI ÎN DIALOG – EDIȚIA 2018

Programul se adresează ziariștilor din presa locala și regionala – presa scrisa, online, radio, TV -, precum si bloggerilor si jurnaliștilor independenți care sunt interesați sa cunoască modul în care Uniunea Europeana influențează viata comunității locale în care își desfășoară activitatea.

Proiectul este compus din seminare pentru jurnaliști și bloggeri, ce vor avea loc în lunile următoare.

Alături de doamna Angela Cristea, șeful Reprezentantei Comisiei Europene în România, si de alți vorbitori cu expertiza în domeniu, vom dezbate temele europene ale momentului si evoluțiile politice, economice și de securitate regionale.

Pentru participarea la selecție, va rugam sa trimiteți CV-ul si un articol, analiza, reportaj ori material publicat pe blog în care ați abordat tematica europeana. Materialul trebuie sa fie redactat si publicat în anul 2017 sau 2018 si trebuie sa fie trimis la adresa: bejd@freedomhouse.ro, cu copie la madalina.chirita@freedomhouse.ro, pana cel târziu în data de 27 aprilie 2018.

Va rugam sa menționați drept subiect al email-ului: Înscriere [prenume] [nume] BEJD 2018.

Ca si în anii anteriori, participanții cei mai activi în cadrul seminarelor se vor bucura de o vizita de studii la Bruxelles.

Persoana de contact:
Madalina Chirita
Coordonator proiecte
Freedom House Romania
0730 804 374
madalina.chirita@freedomhouse.ro