Infracțiuni la regimul rutier

0

La data de 13 februarie a.c., ora 14.05, pe DN 2M, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mera au depistat un bărbat, de 65 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 13 februarie a.c., ora 23.10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au identificat un bărbat, de 27 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu material lemnos. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

La data de 13 februarie a.c., ora 23.05, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păunești au depistat un bărbat, de 31 ani, din comuna Ruginești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 119C, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, cel în cauză s-a sustras de la prelevarea mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal. (sursa: IPJ Vrancea)