Încă 71 de posturi de poliţist scoase la concurs. Se caută poliţişti de transporturi

0
394
În cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Poliție Transporturi au fost scoase la concurs 71 de locuri de agenți la serviciile regionale de poliție transporturi, prin încadrare directă.
Un polițist de la transporturi are misiunea de a veghea ca viaţa, integritatea şi bunurile persoanelor să fie în siguranţă pe perioada cât se află în gări, în trenuri și în aeroporturi, dar și în porturi, nave și ambarcațiuni.
El asigură ordinea şi siguranţă publică în staţiile de cale ferată, în trenurile de persoane şi în aeroporturi, previne şi combate braconajul piscicol și furturile din obiectivele economice, furturile din vagoane şi de la bordul navelor.

1. 2 posturi ajutor şef post la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Adjud din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Vrancea.

2. 1 post ajutor şef post la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Focşani din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Vrancea.

3. 1 post ajutor şef post la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Mărăşeşti din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Vrancea.