duminică, iunie 23, 2024
AcasăMondenFOTO Vrânceanca Ramona Păun, de la Știrile Sportive ProTv,...

FOTO Vrânceanca Ramona Păun, de la Știrile Sportive ProTv, s-a căsătorit religios tot la New York

După cununia civilă de săptămâna trecută, Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au spus DA și în fața lui Dumnezeu. Ei au ales tot orașul preferat – New York – locul unde să-și jure credință. ”Dragostea lui Dumnezeu nu are granițe. Am primit binecuvântarea Lui în cea mai frumoasă biserică ortodoxă din New York. Părintele Chesarie, originar din Baia Mare, ne-a primit cu multă iubire în Biserica Sfânta Maria din orașul nostru de suflet. A fost o ceremonie divină, pe care am trăit-o cu inimile pline de recunoștință, alături de nașii și prietenii noștri dragi. From here to eternity.”, a scris frumoasa prezentatoare pe Facebook.
Ramona Păun s-a născut în comuna vrânceană Negrilești. A urmat cursurile Facultății de Jurnalism din Sibiu și tot acolo și-a început cariera în presă. De câțiva ani, ea prezintă Știrile Sportive de la ProTv. Ramona Păun și Cosmin Mihăiță sunt împreună de mai bine de 10 ani. Cosmin Mihăiță este nepotul celebrului actor George Mihăiță. Cei doi îndrăgostiți intenționau să se căsătorească în 2020, dar pandemia de Covid-19 le-a dat planurile peste cap.
Ceremonia căsătoriei civile de săptămâna trecută a avut loc în celebrul Central Park din New York, iar cei doi miri și prietenii lor au făcut poze în Times Square și la Rockefeller Center. Nași le-au fost Tudor Mihăiță, fiul cel mare al lui George Mihăiță, și soția lui, Meg Mihăiță. ”Cosmin mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate. În ziua cununiei civile, o poză de la ultima noastră vacanță în New York a apărut pe un ecran uriaș din Times Square. #justmarried”, a transmis frumoasa știristă. (sursa foto: Facebook Ramona Păun)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu