FOTO-VIDEO Ion Ștefan, deputat: ”România are nevoie de o schimbare profundă iar județul Vrancea trebuie să ajungă pe primul loc”

0
134

Deputatul PNL Vrancea, Ion Ștefan, a votat, astăzi, la Secția de votare nr. 4 din Focșani, amenajată la Biblioteca pentru Copii ”Oana Renea”. Deputatul PNL a venit să-și exercite dreptul la vot la alegerile europarlamentare și la referendum împreună cu soția sa.

„Am mers astăzi la vot, așa cum mi-aș dori să o facă fiecare vrâncean și fiecare român, de acasă sau de peste hotare! România are nevoie de o schimbare profundă, așa cum și Vrancea are nevoie să redevină un județ prosper, care să ofere locuri de muncă și un loc unde tinerii să revină să își întemeieze familii. Am votat pentru parcursul nostru european, pentru că locul României este în Europa, acolo unde trebuie reprezentată de profesioniști.
Am votat și la Referendum, care este pentru a asigura independența justiției.
Sunt plăcut surprins de prezența numeroasă la vot a focșănenilor și a vrâncenilor și îmi doresc ca acest trend să se mențină până la închiderea secțiilor de votare”, a spus deputatul PNL Vrancea, Ion Ștefan