FOTO VIDEO Elevii și profesorii merituoși din Vrancea, premiați de Consiliul Județean

0
321

71 de elevi care au obținut premiul I la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale și 23 de profesori care s-au ocupat de pregătirea lor, de la opt colegii, licee și școli din Focșani au fost astăzi premiați de Consiliul Județean Vrancea, în cadrul unei gale festive care a avut loc la Teatrul Municipal Focșani. Elevii au fost răsplătiți de Consiliul Județean Vrancea cu un premiu în valoare de câte 800 lei, iar profesorii cu câte 1.000 lei.

Înainte de premiere, elevii de la Secția de Muzică și corul de la Liceul de Arte ”Gh. Tattarescu” din Focșani au susținut mai multe momente artistice.

De asemenea, Consiliul Județean Vrancea a oferit diplome de voluntariat tuturor elevilor care au contribuit la reușita proiectului Parcul Memoriei Naționale ”RoMândria”  și care au răspuns prezent la acțiunea de plantare a stejarilor pentru eroi, care a avut loc pe 18 noiembrie, la Mărășești.

Cu această ocazie, elevii de la Secția de Muzică și corul de la Liceul de Arte ”Gh. Tattarescu” din Focșani au susținut două momente artistice.

Vedeți mai jos listele cu elevii și profesorii premiați de Consiliul Județean Vrancea.