joi, aprilie 25, 2024
AcasăMondenFOTO Surpriză! Ce pasiune are și unde lucrează fiica șefului PSD...

FOTO Surpriză! Ce pasiune are și unde lucrează fiica șefului PSD Vrancea

Fiica președintelui PSD Vrancea are abilități și preocupări inedite, departe de cele ale tatălui său. Mădălina Oprișan se ocupă, de ceva timp, de patiserie. Timp de câțiva ani, ea s-a ocupat de o firmă care asigura servicii tip candy bar la evenimente, în București. Se pare că Mădălina Oprișan a vrut să progreseze și să ajungă la un alt nivel în acest domeniu, astfel că, de anul trecut, ea lucrează la Londra, într-una dintre cele mai apreciate firme din domeniul patiseriei și cofetăriei – Dominique Ansel Bakery. Potrivit contului său de Facebook, fiica lui Oprișan este pastry chef (șef patiser) la celebra patiserie, cu unități deschise și la New York și Los Angeles. Dominique Ansel este un cunoscut și apreciat chef în domeniul patiseriei, la nivel mondial. El a primit titlul de cel mai bun patiser șef din lume în anul 2017 (World`s Best Pastry Chef Award 2017).

Mădălin Oprișan a absolvit cursurile Facultății de Drept a Universității București, în anul 2014. Se pare, însă, că domeniul juridic nu a mai atras-o după absolvire, ea dedicându-se pasiunii pentru gastronomie.

Sursa foto: Facebook


ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -

Cele mai citite

FOTO Surpriză! Ce pasiune are și unde lucrează fiica șefului PSD Vrancea

Fiica președintelui PSD Vrancea are abilități și preocupări inedite, departe de cele ale tatălui său. Mădălina Oprișan se ocupă, de ceva timp, de patiserie. Timp de câțiva ani, ea s-a ocupat de o firmă care asigura servicii tip candy bar la evenimente, în București. Se pare că Mădălina Oprișan a vrut să progreseze și să ajungă la un alt nivel în acest domeniu, astfel că, de anul trecut, ea lucrează la Londra, într-una dintre cele mai apreciate firme din domeniul patiseriei și cofetăriei – Dominique Ansel Bakery. Potrivit contului său de Facebook, fiica lui Oprișan este pastry chef (șef patiser) la celebra patiserie, cu unități deschise și la New York și Los Angeles. Dominique Ansel este un cunoscut și apreciat chef în domeniul patiseriei, la nivel mondial. El a primit titlul de cel mai bun patiser șef din lume în anul 2017 (World`s Best Pastry Chef Award 2017).

Mădălin Oprișan a absolvit cursurile Facultății de Drept a Universității București, în anul 2014. Se pare, însă, că domeniul juridic nu a mai atras-o după absolvire, ea dedicându-se pasiunii pentru gastronomie.

Sursa foto: Facebook

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu