FOTO Spectacol caritabil, la Panciu, pentru ajutorarea elevei Irina Bratosin

0
281
Elevii Liceului Tehnologic ”Al. I. Cuza” Panciu au organizat miercuri, 18 decembrie 2019, spectacolul caritabil De Crăciun, să fii mai bun!. Evenimentul, realizat cu sprijinul Primăriei Orașului Panciu, a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Irina Bratosin, în vârstă de 15 ani, elevă a Colegiului Tehnic ”Valeriu Cotea” din Focșani. Cei prezenți au donat 2.600 lei, care vor ajunge la adolescenta din Focșani, diagnosticată cu tumori pe creier ce necesită operații și tratamente speciale. Amfitrionii spectacolului au fost Ana Cristina Bacrău și Ionuț Filimon. Aceștia, dar și elevii Andrei Toică, Iulia Andronache, Paula Bolocan, Andrei Dădăi, Elena Alexandra Toma și Andrei Niculescu au donat pentru Irina Bratosin câte 100 lei, premii oferite de primarul Iulian Nica, pentru momentele artistice.
Programul a inclus colinde, dansuri populare, muzică ușoară și rap, momente de dans modern și contemporan. Au urcat pe scenă:
• Grupul Vocal Mini Armonis (Maria Elena Bucur, Andreea Beatrice Moraru, Andra Mușat) – profesor coordonator Mirela Georgescu;
• Maria Elena Bucur, clasa a IV-a – profesor coordonator Mirela Georgescu;
• Andra Mușat – profesor coordonator Mirela Georgescu;
• Corul Liceului Tehnologic Al. I. Cuza Panciu – dirijor: preot Gabriel Țopa;
• Andrei Toică, clasa a XI-a și Andreea Avramescu , clasa a IX-a profesională (Dans contemporan);
• Alexandra Toma, Iulia Arghir, clasa a X-a și Diana Boc, clasa a IX-a profesională (Reggaeton);
• Ionuț Moise din clasa a XI-a profesională și Răzvan Oțel din clasa a IX-a (melodii RAP);
• Mădălina Puțoi, clasa a XI-a, Iulia Arghir și Beatrice Aniței, clasa a X-a (Dans modern);
• Andreea Bonțoi, clasa a X-a;
• Andrei Dădăi, clasa a X-a și Andreea Alexe, clasa a IX-a profesională, (sârbă).
Spectacolul a mai inclus o paradă a modei, realizată de elevii claselor cu profil Textile și dansul popular Ciuleandra, în care au evoluat elevii pregătiți de profesoara Paraschiva Buzatu. Primarul Iulian Nica a recompensat toți participanții cu daruri de Crăciun, felicitându-i, totodată, pentru ideea organizării spectacolului. „Mă bucur că am contribuit împreună la organizarea acestui eveniment caritabil și că scopul nostru au fost atins prin sumele de bani care s-au strâns. Mulțumesc domnului director, Valeriu Jalbă Bandrabur, doamnei director adjunct Luminița Irimescu, precum și profesorilor coordonatori ai elevilor care au susținut momentele artistice! Vă urez tuturor sărbători fericite și să nu uităm de cei care au nevoie de ajutorul nostru!“, a declarat primarul Iulian Nica. (Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu)