sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăComuna meaPOPESTIFOTO Spargere într-o casă din Popești, azi dimineață. Suspecții...

FOTO Spargere într-o casă din Popești, azi dimineață. Suspecții au fugit când și-au dat seama că era un copil în casă

UPDATE    În cursul după-amiezii, o altă spargere s-a dat la o locuință din comuna Urechești. Hoții au plecat și cu ceva bunuri de acolo. Este posibil să fie aceiași suspecți, ținând cont de modul de operare.

Doi tineri au vrut să dea iama într-o casă din comuna Popești, chiar în această dimineață. Se pare că știau că proprietarii plecaseră de acasă și au crezut că pot opera în voie. Au spart geamurile casei și, când să intre, și-au dat seama că era un copil în casă. Acesta a strigat și a sunat imediat la 112. Spărgătorii s-au speriat, probabil, și au luat-o la fugă.

Potrivit localnicilor, cei doi spărgători nu ar fi la prima abatere. Polițiștii au demarat cercetările și verifică dacă acești spărgători au mai fost implicați și în alte astfel de fapte. În ultima vreme, au mai fost reclamații de cazuri similare atât în Popești, cât și în localitățile limitrofe, Urechești și Budești. În Popești sunt camere de supraveghere stradală și vor fi vizionate și imaginile surprinse pentru alte indicii.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu