sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăSportFOTO S-a deschis Best Fight Club, cea mai modernă sală...

FOTO S-a deschis Best Fight Club, cea mai modernă sală de antrenament pentru sporturile de contact din Focșani

Astăzi s-a deschis, la Focșani, o sală modernă de antrenament pentru sporturile de contact. ”Best Fight Club” oferă posibilitatea sportivilor profesioniști, dar și amatorilor, de a se antrena pentru competiții de arte marțiale (shotokan), autoapărare, kickboxing – hand to hand fighting. Sala de sport a fost amenajată de un antreprenor din Focșani – Dan Țenescu – care este și manager de dezvoltare al Federației Române de Hand to Hand Fighting zona Moldova 1. Sala dispune de echipamentele necesare practicării sporturilor de contact.

La festivitatea de inaugurare a sălii de sport au participat reprezentanți ai Federației de Hand to Hand Fighting, ai administrației publice locale și județene, oameni de sport și pasionați ai sportului de contact. ”Am înființat această sală pentru a veni în sprijinul copiilor și al tinerilor care vor să facă sport. Avem antrenori atestați pentru aceste sporturi de contact, care pot asigura pregătire atât pentru profesioniști cât și pentru amatori.”, a precizat managerul Dan Țenescu. ”Îl felicităm pe colegul nostru și îi urăm succes. Ne bucurăm că a reușit să deschidă această sală de sport. Noi avem parteneriate cu structurile MAI, MApN și ale Ministerului Justiției. De asemenea, dezvoltăm un parteneriat cu Asociația Comunelor din România pentru a dezvolta practicarea sportului în mediul rural, în mod gratuit.”, a spus Andreea Racoveanu, secretar general al Federației Române de Hand to Hand Fighting, prezentă la deschidere împreună cu Mihai Gosav, vicepreședinte al federației. ”Mă bucur că ați deschis un astfel de club de sport în Focșani. Sportul face mintea mai luminată și avem nevoie de așa ceva. Pentru noi, ca administrație publică, este foarte important că oamenii investesc în acest domeniu.”, a declarat și președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

La deschiderea sălii de sport din Focșani au participat și doi campioni mondiali la kickboxing – frații Vasile și Alexandru Amariței, din Iași. Cei doi sportivi au oferit o mică demonstrație de luptă și antrenament și au invitat oamenii să facă sport. Best Fight Club este situat pe Bulevardul București nr. 76, în incinta fostei întreprinderi de prelucrare a maselor plastice. Cei interesați pot suna la numărul de telefon 0738-166662.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu