FOTO Polițistele din IPJ Vrancea, pe podium la Campionatul de Atletism al MAI

0
198

Trei polițiste din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au obţinut rezultate remarcabile la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, care, anul acesta, a fost găzduit de municipiul Pitești. Peste 100 de sportivi au concurat în cadrul probelor specifice pentru a-şi demonstra calităţile sportive şi pentru a obţine un loc pe podium.

Ieri, 19 iunie, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitești a avut loc festivitatea de deschidere a Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne – etapa finală, organizat de Centrul Cultural al M.A.I., în colaborare cu inspectoratele județene de poliție, jandarmi și pompieri Argeș. Ceremonia a fost susținută de subprefectul județului Argeș împreună cu șefii structurilor M.A.I. colaboratoare, în calitate de gazde. La startul competiției, concurenții au avut parte de o surpriză inedită și s-au bucurat de susținerea atletei Constantina Diță-Tomescu, câștigătoarea medaliei de aur la proba de maraton, în cadrul Jocurilor Olimpice de vară de la Beijing, din 2008.

Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a fost reprezentat la categoria -30ani de trei polițiste care au reușit să ocupe cu succes trepte ale podiumului. Astfel, agent de poliție Oprea Corina a obținut locul 3 la 800 m, inspector de poliție Murgeanu Simona, aflată la a treia participare, s-a clasat pe locul 3 la 60 m- viteză și pe locul 3 la cros-2000m. Agent principal de poliție Zaharia Violeta, aflată la a șasea participare, a fost din nou pe podium obținând un binemeritat loc 2 la săritura în lungime. (IPJ Vrancea)