FOTO Motocicliști puși în dificultate de podul în construcție de la Soveja

0
209

Administratorii paginii de Facebook Soveja au suprins astăzi un grup de motocicliști chinuindu-se să treacă podul care face legătura între sat și stațiune. Motocicliștii au fost ajutați de localnici să ajungă în stațiunea în care și acolo calea de rulare este distrusă.

„Vreţi să mergeţi cu motocicleta sau maşina la Soveja? Vi s-a făcut foame şi „Intim”-ul, restaurantul din defuncta staţiune, e singurul loc cât de cât decent unde se poate mânca?
Atunci puneţi-vă pe împins! Podul peste Dragomira, care se reabilitează de ceva vreme, e tot la stadiul pe care-l ştiţi. Degeaba au vorbit unii cu primarul şi i-au cerut urgentarea lucrărilor, degeaba au vorbit şi cu constructorul… Rămâne cum am stabilit: în Soveja, deşi turismul e în agonie, puţinii care se încumeta trebuie să îndure din cauza indolentei edililor. Un pod auxiliar nici vorbă iar în afara unui panou avertizor, nicio scuză la vedere, aşa cum ar fi fost frumos şi educat. Pentru a nu mai vorbi de situaţia de pericol în care se afla şantierul, fără protecţie, fără panouri avertizoare și indicatore… ITM-ul nu ajunge aici și, chiar dacă ar ajunge, ce s-ar întâmpla? Dealtfel primarul e mult mai preocupat să le spună celor care nu stau drepţi că „l-a sunat domnul preşedinte (Oprisan, bineînţeles) nemulţumit că s-au înmulţit liberalii sau să-i ameninţe pe cei care nu-i împărtăşesc ordinele şi mizeria creată în comună”.

SURSA: Text și foto Facebook Soveja