FOTO Mobilizare impresionantă pentru prinderea pedofilului din București

0

Sute de polițiști bucureșteni s-au mobilizat pentru identificarea și prinderea pedofilului din cartierul Drumul Taberei. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Sunt efectuate mai multe activități de cercetare și criminalistice. Au fost identificate și alte camere de supraveghere și sunt vizionate imaginile.

”Facem apel la cei care îl recunosc pe bărbatul surprins în imagini să apeleze prin sistem 112 poliția, sau să se adreseze celei mai apropiate secții.”, au anunțat polițiștii din Capitală.

”În continuarea comunicărilor publice privind cauza având ca obiect infracţiunea de agresiune sexuală comisă în cartierul Drumul Taberei în ziua de 5 ianuarie 2018, vă aducem la cunoştinţă următoarele :

În ziua de 6 ianuarie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au preluat efectuarea urmăririi penale în cauză, cercetările iniţiale fiind efectuate de Secţia 22 Poliţie. În acest context, au fost extinse cercetările iniţiale, fiind identificate şi cercetate criminalistic alte zone în care autorul agresiunii a fost prezent. De asemenea, au fost efectuate investigaţii într-un perimetru extins – 50 de străzi, dintre care nouă principale, respectiv aproximativ 200 de blocuri.

Au fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video în perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate în vederea exploatării. În ziua de 6 ianuarie cei doi minori au fost examinaţi la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”. Totodată, sunt verificate informaţiile cu privire la persoane ale căror semnalmente corespund cu cele ale autorului, activitate prioritară şi în perioada următoare.

În acest sens, vă punem la dispoziţie alte imagini obţinute pe parcursul cercetărilor şi adresăm în continuare rugămintea ca persoanele care deţin informaţii de interes să apeleze numărul de urgenţă 112.” (Compartimentul de Informare și Relații cu Publicul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București)