joi, iulie 25, 2024
AcasăAdministratieFOTO Investiții importante în Vârteșcoiu, finalizate în această toamnă

FOTO Investiții importante în Vârteșcoiu, finalizate în această toamnă

Sfârșitul de an a însemnat finalizarea altor 3 investiții importante pentru comunitatea din Vârteșcoiu. Lucrările au fost finanțate cu bani de la bugetul local, precum și cu fonduri din programe guvernamentale. Timpul de execuție a acestor investiții a fost foarte scurt – circa 3 luni.
”- Construire pod peste pârâul Valea Seacă, punct Onei, sat Vârteșcoiu, o investiție așteptată de foarte mulți ani de viticultorii din comună, dar și din alte localități. Această investiție face legătura între proprietățile din extravilanul comunei și locuințele cetățenilor.
– Construire pod peste pârâul Valea Seacă, punct Cristea, sat Faraoanele, un obiectiv ce permite accesul locuitorilor din cătunul Seaca spre satul Faraoanele.
– Sistem inteligent de supraveghere video pe raza comunei Vârteșcoiu. Investiția asigură supravegherea video pe intravilanul și extravilanul comunei noastre, astfel încât vor fi monitorizate abandonarea de deșeuri, de animale, cât și alte fapte antisociale. Vă informăm că toleranța va fi 0 (zero) privind aceste aspecte. Toate aceste investiții contribuie la îmbunătățirea nivelului de trai al locuitorilor comunei Vârteșcoiu.”, a transmis primarul Viorel Mîrza.
Primele două investiții au fost finanțate de la bugetul local: circa 772.000 lei (fără tva), podul de la punctul Onei, și aproape 719.000 lei (fără tva), podul de la punctul Cristea. Proiectul sistemului de monitorizare video a comunei a beneficiat de finanțare prin PNRR: circa 373.000 lei (fără tva). În luna septembrie a.c., Primăria Vârteșcoiu a dat în folosință noul dispensar medical din satul Faraoanele (investiție de 900.000 lei, tot de la bugetul local).

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu