FOTO Investiție privată, inaugurată la Vidra. O troiță a fost sfințită cu această ocazie

0
3368
Pe un teren abandonat din centrul comunei Vidra a fost realizată o investiție privată. O familie din comună a amenajat un cabinet veterinar și o farmacie veterinară, coordonate de un medic veterinar tânăr, Sebastian Purice. De asemenea, a fost amenajat un centru de servicii sociale și urmează încă un spațiu pentru alte activități și servicii necesare în comuna Vidra și în celelalte localități din zona de munte a județului. Inaugurarea acestei investiții a fost completată de sfințirea unei troițe, ridicată prin grija aceleeași familii (singura troiță existentă în centrul comunei Vidra).
La eveniment au participat și reprezentanți ai administrației publice județene și locale, precum președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, primarul comunei Vidra, Silviu Pintilie, și președintele Asociației Comunelor din România Filiala Vrancea, Fănică Popa. ”Felicitări tuturor celor care au făcut posibilă această investiție menită să dezvolte comuna Vidra. Oamenii au nevoie de servicii sociale care să-i scutească de drumuri în alte localități, iar noul centru va rezolva această problemă extrem de sensibilă.”, a transmis președintele CJ Vrancea.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentDoliu național de 10 zile în Marea Britanie/ Prințul Charles devine Regele Charles al III-lea
Articolul următorDoar 5 candidați au trecut proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de director și director adjunct din unitățile școlare vrâncene