marți, iulie 16, 2024
AcasăSocietateFOTO Grădina de Relaxare, Liniște și Învățare-Concurs...

FOTO Grădina de Relaxare, Liniște și Învățare-Concurs de artă tranzientă în Crângul Petrești

Fantezia, culoarea și armonia s-au întâlnit în mijlocul naturii, cu ocazia desfășurării Concursului de creație tranzientă integrată din cadrul conceptului educațional „Grădina de relaxare, liniște și învățare”, având drept scop evaluarea și promovarea tehnicilor experimentate în procesul pilotării conceptului.

Au participat 20 de grădinițe vrâncene, care au ales să aducă schimbarea în educație, promovând echilibru în relația om-natură. Tema sub care s-a desfășurat concursul a fost ”Vrancea arhaică – Muzeul satului vrâncean – punte între trecut, prezent și viitor”. Fiecare unitate școlară a avut de realizat câte un tablou de creație tranzientă, în care au fost integrate armonios tehnici, culori, simboluri.

Astfel, a avut loc o adevărată expoziție în aer liber, în perfectă conexiune cu natura, iar dorința de schimbare prin experimentare a fost transmisă de simbolistica temelor și a materialelor folosite. Evenimentul a fost organizat de coordonatorul județean GRLI, prof. Bițeanu Corina, în strânsă colaborare cu d-na inspector pentru educație timpurie, prof. dr. Șerbu Georgiana, și găzduit de Centrul de informare tutistică – Crâng Petrești si Muzeul Satului Vrâncean.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu