FOTO Fotbal pentru copii, la Panciu

0
653

În zilele de 17 și 18 august 2019, la Panciu va avea loc prima ediție a competiției de fotbal pentru copii „AutoVip Kids Cup Panciu“. Evenimentul este organizat de Primăria Orașului Panciu, în colaborare cu AutoVip și Clubul Sportiv Covaci Junior Focșani. Miercuri, 14 august 2019, primarul Iulian Nica, împreună cu Valentin Manolescu, director general AutoVip, și Marian Covaci, președintele CS Covaci Junior Focșani, au stabilit, prin tragere la sorți, componența celor patru grupe (corespunzătoare categoriilor de vârstă) ale AutoVip Kids Cup Panciu, respectiv: 2007-2008 (9 echipe), 2009-2010 (8 echipe), 2011-2012 (8 echipe) și 2013 (3 echipe). „Mă bucur foarte mult că avem persoane care se implică în promovarea sportului în rândul copiilor! De fiecare dată am fost alături de Clubul Sportiv Covaci Junior, care activează, prin grupe de copii înființate, atât la Panciu, cât și în județ. Anul acesta, alături de AutoVip, am reușit să punem la punct o colaborare pentru un nou concurs la Panciu, care sper să devină o tradiție și să se organizeze în fiecare an, în această perioadă, și anume competiția sportivă dedicată copiilor «AutoVip Kids Cup Panciu». Mă bucur foarte mult că avem, ca participanți, atât echipe din județ, cât și din afara județului. Vă așteptăm în număr cât mai mare pe Stadionul Orășenesc Panciu, unde, sâmbătă și duminică, se va desfășura acest concurs. Mulțumesc CS Covaci Junior că s-a gândit să organizeze acest concurs la Panciu și, bineînțeles, le mulțumesc și celolalți parteneri care s-au alăturat și care sprijină această activitate la noi, la Panciu!“, a afirmat primarul Iulian Nica.

 

Președintele CS Covaci Junior Focșani, Marian Covaci, a ținut să le mulțumească primarului Iulian Nica, directorului general AutoVip, Valentin Manolescu, precum și celorlalți parteneri pentru încrederea acordată la organizarea competiției, exprimându-și speranța că evenimentul va aduna pe stadion cât mai mulți iubitori ai sportului-rege. „Le mulțumesc domnilor Iulian Nica și Vali Manolescu pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Totodată, țin să le mulțumesc tuturor participanților care vor fi prezenți sâmbătă și duminică. Sperăm să fie un regal fotbalistic extraordinar! Vreau să le mulțumesc și tuturor celorlalți parteneri care m-au ajutat în a îndeplini acest obiectiv! Așteptăm sâmbătă și duminică, pe stadion, cât mai mulți copii, părinți și bunici!“, a spus Marian Covaci.  „Mă bucur că sunt alături de acest eveniment, mă bucur foarte mult să fiu aici și doresc tuturor participanților mult succes!“, a declarat Valentin Manolescu, director general AutoVip.
Competiția va debuta sâmbătă, 17 august 2019, la ora 9.00, pe Stadionul Orășenesc Panciu, care va găzdui toate meciurile incluse în program, precum și festivitatea de premiere care va avea loc duminică, 18 august 2019. Finalele vor fi precedate de un meci demonstrativ, Old Boys, de 20 de minute, dintre echipele Unirea Focșani și FC Panciu. (Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu)