FOTO Educație pentru siguranța și sănătatea tinerilor

0
53

În săptămâna 28 mai – 03 iunie 2018 au avut loc alte activități de și pentru tineret, organizate de Centrul de Tineret Focșani – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, în cadrul proiectului “Educație pentru siguranța și sănătatea tinerilor“, cuprins în Calendarul de activități de și pentru tineret al Centrului de tineret Focșani, aprobat de Ministerul Tineretului și Sportului. Astfel:

  • Două activități cu tema ”Automedicația și contracepția”, organizate în parteneriat cu Școala Postliceală Sanitară “Hippocrate” Focșani, s-au desfășurat în data de 31 mai, cu participarea elevilor din Odobești, de la Liceul Agricol și de la Liceul Teoretic “Duiliu Zamfirescu”.
  • Alte două activități la care au participat elevi de la Liceul Teoretic “Duiliu Zamfirescu“ din Odobești, cu tema “Siguranța tinerilor”, s-au desfășurat în data de 29 mai, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea.

Mulțumim frumos colaboratorilor, școlilor participante la aceste activități, profesorilor coordonatori și, nu în ultimul rând, elevilor implicați în proiectele organizate de Centrul de Tineret Focșani – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea. (comunicat DJST Vrancea)