FOTO Comunicarea, secretul eficienței în munca de echipă. Consilierul municipal Alina Drumea mulțumește echipei de campanie

0
167

„Cea mai mare plăcere în viață este să faci lucruri pe care oamenii spun că nu poți să le faci”Walter Bagehot.

Am început cu pași mici, cu credință, cu simplitate și cu dorința formării unei echipe de oameni simpli, dar determinați, harnici, frumoși, cu demnitate și viziuni clare, fără interese personale, fără egoism, fără răutăți. Ne-a animat dorința de a lupta împreună pentru aceleași obiective, pentru a ne implica activ în dezvoltarea orașului în care trăim, pentru o viață mai bună și pentru realizarea unor lucruri frumoase, care să rămână generațiilor următoare. „Oamenii spun deseori că motivarea nu durează. Ei bine, nici spălatul – de aceea este recomandat să ne spălăm zilnic.”Zig Ziglar.

Vreau să mulțumesc din suflet echipei mele, să le spun că sunt foarte mândră de rezultatele lor, că fără ei nu aș avea același curaj, aceeași tărie și aceeași eficiență pe care o am astăzi. Totul se datorează lor, colegilor pe care îi iubesc și care vor avea sprijinul și tot respectul meu, indiferent de situațiile pe care viața ni le va aduce fiecăruia dintre noi.

Munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obișnuiți capabili de rezultate neobișnuite! Vă mulțumesc oameni buni, frumoși și liberi! Îmi doresc ca pe 26 mai să sărbătorim victoria PNL în alegerile europarlamentare, ca prim pas spre o Românie modernă și spre un județ care să iasă din sfera ”ciumei roșii”.

Material comandat de PNL. Realizat de Stanciu A. Silviu PFA. Cod mandatar financiar: 41190007