FOTO Ce a scris Constantin Guguianu în demisiile înaintate Consiliului Județean Vrancea și PSD

0
21

Consilierul judeţean Constantin Guguianu a demisionat din funcţia de ales judeţean şi din calitatea de membru PSD, după ce a distribuit trucajul cu preşedintele Klaus Iohannis îmbrăcat în nazist. El a înregistrat cele două demisii, atât la CJ, cât și la PSD.

„Subsemnatul Guguianu Constantin, dată fiind asumarea personală a tuturor opiniilor exprimate în spaţiul public, aflate în dezacord cu poziţia Partidului Social Democrat, vă rog să luaţi act de demisia mea din funcţia de membru al Partidului Social Democrat-Organizaţia Judeţeană Vrancea, se arată în adresa trimisă de Guguianu preşedintelui PSD Vrancea, Marian Oprişan. Totodată, acesta a înregistrat la secretarul judeţului demisia din funcţia de consilier judeţean.

PSD Vrancea a luat act de demisia acestuia şi a postat următorul mesaj.

„Ca urmare a acţiunii personale de a redistribui pe reţelele sociale o fotografie trucata cu Preşedintele României, consilierul judeţean Constantin Guguianu şi-a prezentat luni, 14 ianuarie 2019, demisia din demnitatea publică, dar şi din calităţile deţinute în cadrul organizaţiei PSD Vrancea. Pe această cale PSD Vrancea se delimitează de acţiunile domnului Constantin Guguianu şi condamnă ferm acest tip de comportament”, se arată în comunicatol PSD Vrancea.

Reamintim că o postare pe Facebook cu figura preşedintelui României, Klaus Iohannis, practic un trucaj în care şeful statului apare îmbrăcat în haine militare naziste, a fost distribuit zilele trecute de consilierul judeţean PSD Constantin Guguianu. Postarea a scandalizat foarte multă lume, inclusiv Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” .