FOTO Campania 10 pentru siguranță a ajuns în 15 școli din Vrancea

0
484

În săptămâna 9-13 septembrie a.c., structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, alături de reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Vrancea, au desfășurat activități în cadrul campaniei derulată la nivel național, intitulată 10 pentru SIGURANȚĂ.

După ce în prima zi de școală au fost cu toții prezenți la activitățile festive de deschidere a noului an școlar, începând de marți, 10 septembrie a.c., activitățile informativ – preventive au fost continuate în unitațile de învățământ de pe raza județului.

Cele 23 de activități au avut drept scop pregătirea elevilor și profesorilor pentru un an școlar fără evenimente neplăcute și au fost realizate în 7 licee și 8 școli gimnaziale din comunele Fitionești, Mănăstioara, Vânători, Urechești, Bătinești, Țifești, precum și din mun. Focșani și orașul Panciu. Mesajul nostru a ajuns astfel la aproximativ 1000 de elevi și peste 50 de cadre didactice.

Activitățile vor continua și în cursul săptămânii următoare, când vor fi purtate discuții cu elevii, atât pe tema consumului de droguri și a traficului de persoane cât și în ceea ce privește siguranța acasă, la școală și pe stradă.(IPJ Vrancea)