AcasăStiri InterneFOTO Ca în filme: a furat bijuterii și le-a...

FOTO Ca în filme: a furat bijuterii și le-a îngropat

Caz de scenariu de film la Galați. Un bărbat a intrat prin efracție într-un magazin, de unde a furat o borsetă și s-a făcut nevăzut. În borsetă se aflau 232 de grame de bijuterii din aur, documente personale și chei auto. Hoțul a încercat să șteargă urmele și a îngropat bijuteriile sustrase la aproximativ un metru adâncime, departe de locul faptei.

Proprietara bunurilor furate, o femeie de 31 de ani, a sesizat poliția, iar oamenii legii au demarat cercetările în acest caz. După 5 zile, polițiștii au efectuat o percheziție asupra unui vehicul și s-a stabilit că persoana bănuită de comiterea furtului este un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Galați. Bărbatul a fost depistat și condus la sediul unității de poliție, unde a dat detalii în legătură cu acest furt și a condus polițiștii pe un teren viran, în afara municipiului Galați, unde ascunsese bijuteriile. Bunurile furate au fost descoperite îngropate, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar bunurile au fost restituite persoanei vătămate. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 71.000 de lei (70.000 de lei fiind valoarea bijuteriilor din aur).

Acum, suspectul este cercetat pentru furt calificat. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, după prezentarea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu