joi, iulie 25, 2024
AcasăSportFotbal: România-Belgia, diseară, la EURO 2024, un meci care poate intra în...

Fotbal: România-Belgia, diseară, la EURO 2024, un meci care poate intra în istorie

Meci foarte greu, în această seară, pentru naționala tricoloră la EURO 2024. Selecționata României va întâlni Belgia, în al doilea joc din grupa E a turneului final european ce se desfășoară în Germania.

Iordănescu va începe partida cu următorii:  Fl. Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă. Selecționerul Edi Iordănescu va face o singură modificare în primul „11”: Valentin Mihăilă va fi titular, în locul lui Florinel Coman.

Înaintea acestei partide, România stă foarte bine, după rezultatul surprinzător din meciul cu Ucraina: 3-0 (goluri marcate de Stanciu, R. Marin, Drăguș). În schimb, marea favorită Belgia este cu sabia lui Damocles deasupra capului: a pierdut primul joc, surprinzător, cu Slovacia (0-1). În meciul de ieri din etapa a doua a grupelor, Ucraina a învins Slovacia cu scorul de 2-1. Meciul România-Belgia se va disputa la Koln, cu începere de la ora 22:00.

Ultima etapă a grupei E se va desfășura miercuri, 26 iunie. Meciurile România-Slovacia și Belgia-Ucraina vor avea loc de la aceeași ora – 19:00 – și se vor disputa la Frankfurt și, respectiv, la Stuttgart.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu