duminică, iunie 23, 2024
AcasăSportFotbal: Președintele executiv al CSM Focșani 2007 acuză intimidări și amenințări din...

Fotbal: Președintele executiv al CSM Focșani 2007 acuză intimidări și amenințări din partea unui reprezentant al CSM Bucovina Rădăuți

CSM Focșani 2007 s-a calificat în finala barajului pentru promovarea în Liga 2 de fotbal. În semifinală, echipa focșăneană a trecut de CSM Bucovina Rădăuți cu 2-0 în tur și 1-1 în retur. După meciul retur, de la Rădăuți, președintele executiv al echipei focșănene a acuzat că un reprezentant al echipei adverse a apelat la amenințări și intimidări la adresa jucătorilor și staff-ului tehnic. Mai mult, acesta l-ar fi pălmuit pe portarul ce la CSM Focșani 2007.
”Ne-a așteptat un retur extrem de dificil, unul dintre conducătorii staffului oaspeților aruncând ostentativ, la plecarea după meciul tur de la Focșani: ,,Vă așteptăm la Rădăuți‘’!
Nu știam cum se numește acest personaj! Am văzut momente incredibile!
Îmi cer scuze publicului din Rădăuți, care a fost impecabil în privința fair- play-ului! Dar un personaj negativ, care îmbracă hainele statului și amenință verbal adversarii, nu are ce căuta în fenomenul sportiv! Acum știu cum se numește individul, dar nu merită să-i pomenesc numele!
La coborârea din autocar, pe turnanta până la vestiare, acesta l-a pălmuit pur și simplu pe portarul nostru Niczuly! Dl. director Nicuță Oprea a făcut criză când a văzut acest moment! În dimineața jocului mi-au fost transmise mesaje de amenințare pe care nu are rost să le mai bag în seamă! A fost ceva gen Kosovo!
Felicitări băieților pentru curaj și devotament!
Această declarație va fi transmisă și dlui chestor Laurian Stoica, șeful Poliției de Frontieră!
Pentru că acest personaj care aleargă jucătorii adverși pe marginea terenului de joc și amenință oamenii care au făcut performanțe în sport trebuie testat psihologic! Noi ne ocupăm de fotbal și dorim să reușim ce ne-am propus!
Stimați suporteri! Ultimul asalt!
Am început o campanie de promovare grea! Suntem tot mai aproape!
Veniți în număr cât mai mare lângă echipă! Împreună vom reuși!
Hai, CSM Focșani 2007! Vă mulțumesc tuturor pentru tot ce ați făcut până acum!
Am mers la pauză în cabina jucătorilor, lucru pe care nu îl agreez și nu îmi place să-l fac! Dar era clar că au fost surprinși și intimidați, ceea ce s-a văzut în prima repriză! Amenințări pe pistă, amenințări pe teren, amenințări pe holurile clubului, unde nu pot trece două persoane una pe lângă cealaltă!
Acest personaj care se plimbă peste tot cu amenințări! De menționat că acest club a fost iertat pentru tentativă de corupție la arbitri!” (Costel Lazăr, președinte executiv CSM Focșani 2007)
CSM Focșani 2007 va întâlni pe AFC Metalul Buzău în finala barajului de promovare în liga secundă. Vor fi două meciuri: sâmbătă, 1 iunie, pe stadionul Milcovul din Focșani, de la ora 18:00; miercuri, 5 iunie, pe stadionul Metalul din Buzău, de la ora 17:30.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu