Fenomenul câinilor fără stăpân, rezolvat la Panciu prin campanii de sterilizare

0
1119

În zilele de 11 și 12 aprilie 2016, la Panciu va fi reluată campania de sterilizare gratuită a câinilor cu și fără stăpân. Este practic o continuare a acțiunilor derulate în toamnă, de către Primăria Orașului Panciu și Asociația „Romania Animal Rescue Inc.“, în urma cărora au fost sterilizați peste 300 de câini comunitari.

afis campanie cainiAșa cum am anunțat la finalul celor trei campanii derulate anul trecut, Primăria Orașului Panciu reia în această primăvară acțiunea de sterilizare a câinilor cu și fără stăpân. Campania se va desfășura tot la Cabinetul Veterinar al Orașului Panciu, din Bd. Independenței 46, va fi susținută de voluntarii Asociației «Romania Animal Rescue Inc.» și are ca scop prevenirea abandonului canin și reducerea numărului de câini comunitari de pe teritoriul orașului“, a afirmat primarul Iulian Nica.

Primăria Orașului Panciu va pune la dispoziția celor interesați mijloacele de transport necesare pentru aducerea câinilor la cabinetul veterinar. În acest sens, a fost pus la dispoziție numărul de telefon 0756/067.117. Programările pentru sterilizare sunt așteptate la numărul de telefon 0745/012.861.