”Exprimă-te!”, un proiect pentru tineret, derulat de DJST Vrancea

0
154

La Centrul de Tineret Focsani – Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea  s-a desfasurat, in data de 01 IUNIE 2019 activitatea principala din cadrul proiectului de tineret ”Exprimă-te!”, cuprins in Calendarul de activitati de si pentru tineret pe 2019 al Centrului de Tineret Focsani, aprobat de Ministerul Tineretului si Sportului.

Proiectul a fost un atelier de dezvoltare personală care a urmărit autoevaluarea corectă a adolescentului, însușirea artei argumentative, conștientizarea importantei etichetelor de baza in relatiile colegiale, de afaceri și eticheta la telefon, conștientizarea faptului ca succesul depinde de bunele maniere, de cunoașterea regulilor de baza în relațiile interpersonale, toate cele enumerate fiind prezentate si discutate în cadrul acestui workshop. În mijlocul tinerilor s-a aflat doamna Ina-Mihaela Custura, de la firma Edu Innovation Store, care a încercat, în cadrul acestui proiect, stimularea motivaţiei pentru evoluţie şi optimizare şcolară și personală, dar și deprinderea unor abilități de comunicare și socializare în rândul tinerilor.

Astfel, ziua de 1 Iunie a fost sărbătorită și la Centrul de Tineret Focsani cu tort (din partea dnei. Mihaela Lovin de la DGASPC Vrancea) și apă și sucuri din partea firmei Coca Cola, cărora le mulțumim din suflet, toate acestea desfășurându-se în cadrul proiectului de comunicare si dezvoltare personala “Exprimă-te!”. La acest frumos proiect au participat tineri din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vrancea, coordonati de doamna Mihaela Lovin – Sef Centrul de Asistentă si Sprijin  Focsani si insotiti de doamnele Ghinea Veronica si Popa Mariana. De asemenea, au mai participat si tineri de la mai multe licee din Focsani: de la Colegiul Economic “M.Kogalniceanu” Focsani, de la Colegiul Tehnic “ Edmond Nicolau” Focsani si de la C.N. “Al.I.Cuza” Focsani.

Săptămâna aceasta, în zilele de 08-09 iunie 2019, vor avea loc alte 2 activități principale, din cadrul proiectului “Antreprenoriat pe bune”. Acest proiect este unul de consultanță si consiliere pentru tineri, care işi propune să familiarizeze tinerii cu mecanismele managementului de afaceri şi să le dezvolte abilităţile necesare pentru a gestiona o afacere sau elemente ale unei afaceri. Mulțumim colaboratorilor, scolilor participante la aceste activitati, profesorilor coordonatori, si nu in ultimul rand, elevilor implicati in proiectele organizate de Centrul de Tineret Focsani  – Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea. Mulțumim și firmei Coca – Cola pentru sprijinul oferit! (DJST Vrancea)