Cum a ajuns Angelina Jolie să promoveze județul Vrancea?

0
3070
LaPresse 11-11-2011 Ho Chi Minh City, Vietnem La coppia Pitt-Jolie ed i loro sei figli in visita in Vietnam, dove il figlio adottivo Pax Thien è nato Nella foto: Angelina Jolie lascia un ristorante vietnamita dopo il pranzo con il suo marito Brat Pitt ei loro figli

United Colors of Benetton, Next, Marks & Spencer, Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, Stella McCartney, Comme de Garçons, Naf-Naf, River Island sunt doar câteva brand-uri pe care pasionații de modă nu le pot evita dacă vor să fie în pas cu evoluțiile din domeniu. Nenumărate celebrități, printre care și multe staruri hollywoodiene, au în garderobă haine ce poartă pe etichetă măcar unul dintre aceste nume. Sunt brand-uri recunoscute peste tot în lume, unele haine fiind extrem de scumpe. Puțin sunt însă cei care știu că multe dintre produsele celebrelor mărci de îmbrăcăminte vin de la Focșani.

Ateliere mari sau mici de croitorie ori mari jucători din industria locală a confecțiilor produc anual mii de piese pentru brand-urile respective și nu numai. Deși pare greu de crezut, să nu vă mirați dacă veți auzi că Angelina Jolie, Madonna, Cindy Crawford sau Rihanna poartă haine ieșite din mâinile croitoreselor din Focșani.

Numele mari din industria textilă preferă să lucreze cu românii întrucât mâna de lucru din țara noastră este ieftină, iar croitoresele lucrează cu simț de răspundere. În magazinele de afară, o haină produsă la Focșani pentru un brand arhi-cunoscut poate avea prețuri pornind de la 20-25 de euro și ajungând la sute sau chiar mii de euro.