Europarlamentarul Rareș Bogdan, noul președinte al PNL Diaspora

0
787

Biroul Executiv al PNL l-a ales astăzi, în unanimitate, pe europarlamentarul Rareș Bogdan în funcția de președinte al organizației PNL Diaspora. Sunt câteva milioane de români în afara granițelor țării, iar voturile lor s-au dovedit a fi extrem de importante, mai ales la alegerile prezidențiale și europarlamentare. ”Ne așteptăm la 1 milion de voturi exprimate în diaspora, la următoarele alegeri prezidențiale și europarlamentare. Ne așteptăm la un scor mare.”, a spus Rareș Bogdan, astăzi, în ședința BEx a PNL.

Rareș Bogdan îl înlocuiește în funcție pe senatorul Viorel Badea, un susținător al fostului președinte PNL Ludovic Orban. De altfel, parlamentarii PNL Diaspora (senatorul Viorel Badea și deputatul Valentin Făgărășian) s-au implicat în alegerile interne din PNL, de anul trecut, ca susținători ai lui Ludovic Orban. Iar delegații organizației PNL Diaspora la congresul național al PNL din septembrie 2021 au fost stabiliți de parlamentarii Badea și Făgărășian doar din rândul susținătorilor lui Orban.

Schimbarea lui Viorel Badea din fruntea PNL Diaspora era una previzibilă și așteptată după congresul partidului de anul trecut. Liberalii din străinătate așteaptă, acum, o revitalizare a organizațiilor PNL din Europa și din celelalte colțuri ale lumii. ”Organizația PNL Diaspora are, începând de astăzi, un nou președinte interimar, domnul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte și europarlamentar PNL. Alături de noul președinte, trebuie să reconstruim împreună cu diasporenii liberali de aici o echipă competitivă. Avem multe motive să facem asta: în 2024 vom avea toate alegerile posibile și asta într-un interval foarte scurt de timp! În circa 9 luni vom avea 4 rânduri de alegeri, iar organizația noastră poate aduce cel mai mare număr de voturi la lada de zestre a PNL. Succes, Rareș Bogdan!”, a transmis Ovidiu Burdușa, fost consilier județean PNL Vrancea și fost secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni. Ovidiu Burdușa este originar din Panciu și se ocupă de o afacere în sectorul HoReCa în Roma.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentEveniment cultural dedicat copiilor și tinerilor din Ucraina, la Centrul Cultural Vrancea
Articolul următorColiziune între două autoturisme la câțiva kilometri de Focșani