Dumitrești: Tânăr de 18 ani prins la volan fără permis, cu alcoolemie de 1,24 mg/l

0
426

Polițiștii din Dumitrești au depistat la volanul unui autoturism un tânăr de 18 ani din localitate, care avea o alcoolemie record: 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat și pentru că a vrut să cunducă mașina, deși nu avea permis de conducere, informează IPJ Vrancea:

La data de 30 noiembrie a.c., ora 21.00, pe DJ 204P în comuna Dumitrești, polițiștii din localitate au depistat un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere și având o concentrație de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.E

Evenimente rutiere
La data de 29 noiembrie a.c., orele 21.35, în satul Slimnic, comuna Tîmboiești, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 30 noiembrie a.c., ora 19.20, pe DC 71 în comuna Păulești, polițiștii din localitate au depistat un bărbat de 42 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere și având autorizația de circulație provizorie expirată din 20 ianuarie 2015. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 30 noiembrie a.c., ora 14.40, pe DN 2M în comuna Broșteni, polițiștii din localitate au depistat un tânăr de 27 ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.
(IPJ Vrancea)



Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentDoliu la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea
Articolul următorAccident produs de un tânăr de 25 de ani din Gugești, băut la volan