Doliu la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea

0
479
Angajații Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea trec prin momente grele. Colegul lor, Costel Chiper, s-a stins după o lungă suferință. Costel Chiper lucra de ani buni la Serviciul de Ambulanță și era un angajat iubit și apreciat de către colegii săi. Dovadă și mesajele de condoleanțe și de durere scrise de colegi, prieteni și cunoscuți, care deplâng decesul acestuia.
”De azi suntem cu unul mai puțin… Costel Chiper s-a dus dintre noi mult prea devreme. Dumnezeu să-l odihnească!”, apare pe contul de Facebook al SAJ Vrancea.
”O zi tristă pentru familia SAJ Vrancea. Un membru al familiei noastre ne-a părăsit pentru totdeauna. Drum bun, Costele! Dumnezeu a vrut să te ia lângă el și lângă ceilalți colegi care ne-au părăsit prematur. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scrie un coleg.
”Te-ai stins puțin câte puțin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Rămas bun prieten și coleg drag, o să ne lipsești! Dumnezeu să-ți așeze sufletul tău bun în rândul celor drepți și suntem siguri că și acolo sus, în ceruri, vei fi omul mărinimos să-și ajute semenii. Să ne ierți dacă noi n-am fost atât de solidari la suferința ta!”, scrie un alt coleg de la SAJ Vrancea.