joi, iulie 25, 2024
AcasăELECTORALDragoș Ciobotaru, susținut de oamenii de afaceri de succes din județ: ”Sub...

Dragoș Ciobotaru, susținut de oamenii de afaceri de succes din județ: ”Sub conducerea lui, Vrancea va cunoaște o dezvoltare semnificativă, Vrancea va beneficia de investiții importante în infrastructură și servicii publice.”

Doi dintre cei mai cunoscuți și respectați oameni de afaceri din Focșani și-au declarat recent, în mod public, sprijinul pentru Dragoș Ciobotaru, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Invitați la podcastul Monitorul de Vrancea, Gheorghe Stan și Cătălin Profir au scos în evidență calitățile de lider ale lui Ciobotaru și capacitatea acestuia de a aduce beneficii comunității locale, dar au vorbit și despre importanța alegerilor din 9 iunie.

Sprijin solid din partea mediului de afaceri

Gheorghe Stan este proprietarul firmei Micromet, o companie cunoscută în Focșani pentru producția și comercializarea de produse metalice. Micromet se remarcă prin inovație și calitatea produselor oferite, contribuind la dezvoltarea industriei locale. Compania sa a fost recunoscută pentru performanța economică și contribuția la economia județului Vrancea. Cel care a pus bazele acestei afaceri de succes și-a declarat convingerea că Dragoș Ciobotaru este singura opțiune și cea mai bună soluție pentru conducerea Consiliului Județean Vrancea. „Dragoș Ciobotaru este un om de încredere și un lider cu viziune. A demonstrat de-a lungul anilor că este capabil să gestioneze proiecte complexe și să aducă beneficii comunității. Cred cu tărie că, sub conducerea lui, Vrancea va cunoaște o dezvoltare semnificativă. În afaceri, am învățat să recunosc calitățile unui lider adevărat. Dragoș este integru, dedicat și are o înțelegere profundă a nevoilor județului nostru. Sunt convins că va implementa proiecte care vor îmbunătăți viața tuturor cetățenilor”, a spus omul de afaceri Gheorghe Stan.

În același timp, el a subliniat și importanța participării la vot a vrâncenilor într-un număr cât mai mare. „Este esențial ca oamenii să înțeleagă că trebuie să voteze și, mai important, cu cine votează. Fiecare vot contează și poate influența direcția în care se îndreaptă județul nostru. Trebuie să alegem lideri care au viziune și care sunt dedicați dezvoltării comunității noastre”, a mai spus patronul Micromet.

Spusele sale au fost întărite și de Cătălin Profir, un antreprenor tânăr, fondator al firmei Encorsa, care anul trecut a fost inclus de Ziarul Financiar în top 100 tineri manageri ai României care merită urmăriți. „Am colaborat cu Dragoș în diverse proiecte și pot să confirm integritatea și profesionalismul lui. Cred că este persoana potrivită pentru a duce Vrancea pe drumul cel bun. Susținerea mea pentru el vine din încrederea în capacitatea lui de a face o diferență reală”, a spus antreprenorul.

Encorsa, compania fondată de Cătălin Profir, este specializată în consultanță și transformare digitală, cu sedii în Focșani, București și Madrid. Encorsa este recunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și pentru contribuția sa la digitalizarea proceselor în diverse industrii. Profir, care este nu doar tânăr, dar și inovator, a reușit să poziționeze Encorsa ca lider în domeniul transformării digitale, aducând tehnologii moderne și soluții eficiente în afaceri. El spune că viziunea lui Dragoș Ciobotaru este ceea ce îi trebuie județului Vrancea. „Dragoș are o viziune clară pentru dezvoltarea județului nostru. Este un om care știe să asculte și să acționeze în interesul comunității. Cred că sub conducerea lui, Vrancea va beneficia de investiții importante în infrastructură și servicii publice. Digitalizarea este esențială în acest proces, iar Dragoș înțelege importanța acesteia pentru dezvoltarea județului”, a subliniat Cătălin Profir.

Un apel la acțiune civică

Cei doi reprezintă doar o mică parte a mediului de afaceri din Vrancea care îl susține pe Dragoș Ciobotaru. Iar susținerea puternică a unor figuri respectate din domeniul antreprenorial subliniază încrederea în capacitatea lui Ciobotaru de a conduce județul Vrancea spre un viitor mai bun. Cu o viziune clară și un angajament ferm față de comunitate, Dragoș Ciobotaru este văzut ca liderul care poate aduce schimbările necesare pentru dezvoltarea durabilă a județului. Este crucial ca pe 9 iunie să ieșim la vot, pentru că participarea la alegeri poate influența cursul județului nostru spre dezvoltare și prosperitate. Alegând cu înțelepciune, putem construi împreună un viitor mai bun pentru Vrancea.

Pe 9 iunie, Vrancea votează Dragoș Ciobotaru președinte al Consiliului Județean!

Material realizat de SC King News 24 SRL, la comanda PNL Vrancea. CMF: 21240005


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu